Workshops

Wilt u iets leren of bijleren en ontdek hoe creatief u bent! Meld u aan voor een van onze workshops, die wij organiseren in het atelier van onze zaak.

Onder leiding van een deskundige wordt een hobby uitgediept. Dat gebeurt op een middag of morgen, meestal in groepjes van 6 tot 8 personen.

Ook dit seizoen staan weer een aantal workshops op de agenda.

Het is ook mogelijk om voor b.v. personeelsverenigingen, buurtavond, vriendinnengroep of vrijgezellenfeest een workshop te organiseren. Wilt u meer hierover weten, neem dan contact op met ons.

Workshops seizoen 2019/2020

  • Handlettering
  • Macrame
  • Porselein schilderen
  • Kaarten maken met mixed media
  • Schminken Grimas voor beginnners
  • Punchen
  • Handlettering in kleur

Overzicht

Overzicht alle workshops.

Workshop letterart - 14/12/2019 van 10:00 tot 12:30 uur

Deze zaterdag morgen gaan we aan de slag met mooie letters en kleur. Je maakt een eigen tekening met quote.
Kom je ook? 22,50 p.p. De koffie staat klaar.

Haak maar aan! - 12/12/2019 van 14:00 tot 16:00 uur

Gezellig met elkaar haken en/of breien, ideeen uitwisselen. Neem je haak- of breiwerk, buurvrouw of vriendin mee en schuif gezellig aan. We werken met garens die gekocht zijn in onze winkel. Wanneer je wilt aanschuiven, is basiskennis van haken en breien wel handig, het is immers geen workshop. Maar we kunnen wel van elkaar leren en inspiratie opdoen. Kosten 2.50 pp. De koffie staat klaar!

Workshop porselein stippen - 28/11/2019 van 14:00 tot 16:00 uur

Deze middag ga ja aan de slag met porseleinverf. Stippen hoe hip is dat! De kosten zijn 22,00 incl. materialen en porseleinen bordje.

Voor workshops kunt u zich in schrijven bij ‘t KELDERKE of stuur een mail naar kelderke-cuijk@hetnet.nl.Voor de nieuwste workshops kunt u kijken op onze Nieuws pagina.